Haul från halmstad


Haul från Falkenberg o halmstad


dag 7. beskriv min skola

hej! min skola har inga vånigar utan är bara bred. Alla klasser är både C & D fast förskoleklassen är röd, grön o gul. Jag tycker min skola är bra för att det bara är så, den har egen matsal och ifall det skulle börja brinna behöver man inte gå i en spiraltrappa, utan man behöver bara gå ut genm en dörr;)

Utkast: Jun. 24, 2013

jag glömde bara att säga att ni får skriva vad era bloggar heter på veckans tävling:)

Godmorgon!

Godmorgon allihopa:) jag ska ha veckans tävling:) skriv en kommentar om ni är med. Vi ses


Halmstad!

Hej nu är jag i Halmstad:) jag har sovit över med en som heter Anna:) hon är 10 år! Vi har nyss varit o kollat lite i djuraffärer men det blev inget fynd, haha! Igår shoppade jag lite med Anna F. Då köpte jag en fläkt:) kolla bilden! Hejdå.


Shoppat lite!

Hej! Nu har jag, Anna och David shoppat lite. Jag köpte en fläkt och David också. Anna köpte en telefon 📞som man sätter i 📱mobilen. Vi har varit i stan i typ 2 h. Tror jag:) hejda!


Snart sommarlov!!!

Snart är det äntligen sommarlov! Imorgon kl 11 är jag i kyrkan! Yeay ska äntligen börja femman!!!😉 Nästa inlägg ska vara veckans tävling så var gärna med o tävla!


The cup song

Jag o Sara spelar The cup Song


Tjena

Tjena! Idag är jag hos Anna o David i deras stuga. Vi ska snart äta frukost. Annie ligger där uppe o sover fast jag och David är vakna. Mamma o pappa skulle på 50-årsfest igår så då fick ju vi va i Annas och Davids stuga istället👍


Hej

Ny sitter jag i bilen på väg till student! Idag hade vi cykelrally förbi bålongen och till hushubadet 👍 det var såååå jobbigt för att vi cyklade 2 mil 0ch det var jättevarmt. När vi var framme vid hushubadet badade jag med Moa och Anna och Sara, jätteroligt!!


Helium


Hallopp!

Hej, snart ska jag o Sara gå till skolan👎 vi ska ha idrott idag och då ska vi kö orientering:) detta var bara ett snabbinlägg. Hej


HAUL från Gekås


På väg hem från Gekås

Hej, nu sitter jag i bilen på väg hem från Gekås😀 jag kommer göra ett videoinlägg på vad jag har köpt! Hejhej


RSS 2.0