Fiskat lite!

Hej! Nu har jag Annie o pappa vart ute med båten o fiskat lite:)


Allsång på skansen

Nu ska vi titta på allsång på Skansen. Kusinerna har en granne här som heter Karrie o han har nätverk här så då gick vi hit lite:) hejdå!


Påväg mot Stockholm!

Hej! Nu är jag påväg till stockholm och imon ska vi till FINLAND!!! Yeah✌ när jag är i Finland kommer jag inte blogga och inte ens kanske sitta vid mobilen för internet kostar jättemycket där för jag ska ju va där i tio dagar (i Finland) Hejdå!


VINNAREN!!!

vinnaren är...................http://annafredrikssonsvardag.blogg.se
besök hennes blogg för hon har en jättebra blogg!

dag 9. min framtid

i framtiden (när jag är vuxen) vill jag bli doktor eller advokat. Jag vill bli doktor för att jag vill hjälpa folk speciellt barn från afrika o sånt som är jättesjuka:( eller advokat för jag tycker det verkar kul! när det stod "min framtid" kanske det inte skulle vara när jag växte upp utan mer typ nästa år eller nåt! men isf vill jag bli mer lugn och mer snäll mot min syster och familj:) nästa inlägg ska vara vinnaren från "veckans tävling" så ni har en liten chans kvar att va med i tävlingen så va snälla med!
 

stan

nu har jag nyss varit i stan o shoppat med Carl och Felicia. Jag köpte inget för vi var inte där så länge! men när jag skulle gå till H&M så fick man ett shampoo från PANTENE. bilder kommer.....i nästa inlägg:)

dag 8. En gammal bild på mig själv och en text till

 
 

Detta var inte en jättegammal bild men den var den enda jag hittade! detta fotot var på julafton:)
 
 

GOODNIGHT

Nu ligger jag i sängen med Anna och Annie o bloggar. Anna och hennes familj skulle egentligen åka hem, men då ville Anna stanna här i våran stuga istället! så då  fick hon det:)

Goodiebag!

Jag är med och tävlar om en goodiebag på Dejana och Louises blogg. Klicka HÄR för att komma till deras blogg var med och tävla! Jag älskar deras blogg och läser den jätteofta och det kommer du också att göra!

veckans tävling

hej! denna veckan ska jag ha veckans tävling! skriv gärna en kommentar om du är med!

Liseberg!

hej! igår var vi på Liseberg med fam.  (Sara, Lina) här kommer lite bilder från LISEBERG!
 

Bakar sockerkaka


RSS 2.0